Airco onderhoud bij Vakgarage BSC 

De airconditioning is een belangrijk onderdeel van het comfort in uw auto. Daarom is het verstandig uw airco jaarlijks te laten controleren en zo uitval van het systeem te voorkomen. Airco onderhoud is essentieel voor de veiligheid, met name in de winter. Een goed werkende airco zorgt ervoor dat de ramen niet beslaan, zodat u altijd volledig helder zicht op de weg houdt. 

Daarnaast helpt het regelmatig laten reinigen van uw airco om nare geuren te voorkomen en de lucht in uw auto gezond en fris te houden. Airco onderhoud in Arnhem, Maarn, Utrecht en Wageningen kunnen wij voor u verzorgen.

Checken van de airco doen wij al vanaf € 9,95. Voor deze prijs wordt gecontroleerd of de airco juist werkt. De prijs van een Airco Combi-Servicebeurt kan variëren afhankelijk van het benodigde koelmiddel. Voor meer informatie kan u altijd altijd bellen, mailen of even langsrijden bij de dichtstbijzijnde vestiging. Kies hier uw vestiging en maak direct een afspraak via de onderstaande knop.

VAKGARAGE AIRCO CHECK: 
GRATIS OF SLECHTS € 9,95*

Maak gebruik van de gratis Vakgarage Aircocheck voor uw airco onderhoud! U weet dan precies hoe goed uw airco nog werkt. *Gratis bij APK of onderhoud.

AIRCO REINIGING & REFRESH € 29,95

Met de Airco Reiniging & Refresh wordt uw airco gereinigd van bacteriën, schimmels en ziektekiemen. We voorzien uw airco tegelijk van een frisse geur.

AIRCO SERVICEBEURT € 99,-

Met de airco servicebeurt wordt uw airco wordt gevuld met nieuw koudemiddel en het oude wordt gerecycled.

AIRCO COMBI-SERVICEBEURT € 119,95

De Airco Combi-Servicebeurt betekent een volledige bijvullling/vervanging en recycling van het koudemiddel van uw airco*, volgens officiële STEK-eisen. Bovendien reinigen wij uw airco. Dit voorkomt bacteriën en verhelpt nare luchtjes. Ook hier voorzien wij uw airco van een frisse geur. *Prijzen en recycling op basis van koudemiddel R134a.

Handige tips voor het gebruik van de airco in uw auto

Met deze tips kan u de airco in topconditie houden en energie besparen:

  • Probeer de warmte in uw auto eerst te minderen door de ramen en deuren op te zetten. Op deze manier kan de warmte afnemen en kost het minder energie van de auto. 
  • Schakel de airco uit wanneer u vlakbij uw bestemming bent. Op deze manier voorkomt u condens op de ramen wat kan leiden tot schimmel.
  • Laat uw airco eens per week circa 10 minuten lopen. Op deze manier voorkomt u lekkage door uitdroging.

Geef uw auto jaarlijks een gratis aircocheck van Vakgarage BSC!