Het recept voor een veilige winter

Lekkere stamppotjes, overheerlijke soepen, geweldige ovenschotels of andere oer-Hollandsche gerechten vormen een goede basis tijdens de winter. Die goede basis leg je bij Vakgarage als het gaat om je auto. Juist in de winterperiode! Dat is immers de tijd voor winterbanden, nieuwe ruitenwissers, een wintercheck en dergelijke. Deze twee ingrediënten zijn een garantie voor een geslaagde winter. Het Recept voor een veilige winter begint bij jouw Vakgarage! Deel jouw moment en laten we met elkaar zorgen voor een veilige winter!

DEEL JOUW RECEPT

Samen met 'Wat eten we?' chefkok Roberta Pagnier laat Vakgarage zien met welk recept u veilig de winter doorkomt! Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar welke gerechten u in winterse sferen brengen. Deel daarom een selfie van jouw recept met de hashtag #receptvooreenveiligewinter. Hiermee maakt u kans op hele leuke prijzen o.a. Kookschort, gesigneerde kookboeken, dinercheques, etc.

Recept_Mac_n_cheese_website

Wintercheck v.a. € 9,95

Wat voor winter wordt het? In Nederland weet u het maar nooit. Om hier op voorbereid te zijn biedt Vakgarage u een wintercheck aan. Voor slechts € 9,95 controleren wij uw auto op 20 vitale punten zodat u onbezorgd de winterse weg op kunt.